Socialförvaltningen

Socialförvaltningens uppgift är att stödja människor som på grund av funktionsnedsättning, ekonomisk eller social problematik behöver olika former av stöd och hjälp.

Vikarie inom vård och omsorg (intresseanmälan)

Vi söker dig som har fyllt 18 år och är intresserad av att arbeta med människor och vill arbeta inom hemtjänsten, särskilda boendena eller någon av våra boenden för personer med funktionsnedsättning (LSS-verksamheter).

Som vikarie inom socialförvaltningen i Ovanåkers kommun får du ett meningsfullt arbete och en möjlighet att göra skillnad i vardagen för andra människor genom ditt arbete. Hos oss finns omväxlande, roliga, spännande och utvecklande jobb med goda framtidsutsikter. När du jobbar extra hos oss får du ett stimulerande jobb med massor av mänsklig kontakt, som ger dig erfarenheter för livet med möjlighet att arbeta på flera olika arbetsplatser och knyta värdefulla kontakter.

Som vikarie ersätter du ordinarie personal när de har frånvaro av olika skäl. Du bör därför trivas med ett flexibelt arbetssätt, då du ibland med kort varsel blir bokad på verksamheter för att arbeta där under en eller flera tillfällen.

Kvalifikationer

För att trivas hos oss bör du ha ett genuint intresse för att arbeta med människor,
vara flexibel, ansvarsfull, lyhörd för andras behov, ha god servicekänsla och samarbetsförmåga.

  •  Vi ser gärna att du har en pågående eller fullgjord gymnasial utbildning med inriktning på vård och omsorg eller annan utbildning som vi bedömer som likvärdig. Vi tar även emot ansökningar från personer utan formell utbildning inom vård och omsorg. 
  • Tidigare erfarenhet av omvårdnadsarbete är meriterande men inte ett krav.
  •  Dokumentation är en viktig del i dina arbetsuppgifter det är därför viktigt att du behärskar svenska språket bra i både tal och skrift. Du ska därför ha minst godkända betyg i Svenska på grundläggande nivå delkurs 4 eller grundskola (Åk 9). 
  • För att kunna arbeta hos oss behöver du ha mobilt bank-ID
  • Vi ser gärna att du är vaccinerad mot covid-19 för att arbeta inom våra verksamheter (för närvarande betraktas de personer som har vaccinerats med minst tre (3) doser vaccin mot covid-19 som vaccinerade).  
  • Ett utdrag ur belastningsregistret kommer att begäras vid eventuell anställning.  

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrig information

OBS: Detta är endast en intresseanmälan. Efter att du har skickat in din intresseanmälan behöver du inte göra någonting mer utan vi kontaktar dig om du skulle bli aktuell med arbete. 

Att arbeta som timavlönad vikarie hos oss ger dig möjlighet att få erfarenhet från olika arbetsplatser och knyta värdefulla kontakter. Du påverkar själv i hög grad ditt schema och har alltså stor frihet när det gäller din tid. Du kan jobba på dagtid, kvällar, helger och på vissa enheter även nätter.

Anställningsform Säsongsarbete
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Efter överenskommelse
Löneform Timlön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Varierande
Ort Ovanåker
Län Gävleborgs län
Land Sverige
Referensnummer 2023/68
Kontakt
  • Carina Uppegård, 027157129
  • Ulrica Nordahl Olsson, 027157241
Publicerat 2023-06-12
Sista ansökningsdag 2023-12-17

Tillbaka till lediga jobb