Socialförvaltningen, Hälso- och sjukvård

Socialförvaltningens uppgift är att stödja människor som på grund av funktionsnedsättning, ekonomisk eller social problematik behöver olika former av stöd och hjälp.

Sjuksköterskor söks till långtidsvikariat med möjlighet till förlängning/fast tjänst

Dags att pröva på något nytt? Ett vikariat ger dig möjligheten att under en längre tid utföra ett berikande jobb med härliga kollegor. Vi söker flera sjuksköterskor till långtidsvikariat som varierar mellan 5-15 månader.

Är du utbildad sjuksköterska/specialistsjuksköterska och vill arbeta med omsorg och vård av äldre? Vill du ha ett utvecklande och självständigt arbete där du kan göra verklig skillnad? Vill du vara med och utveckla god och nära vård i vår kommun och ha fokus på patienten i första hand, då kan det här vara jobbet för dig!

 

Beskrivning

Att arbeta som sjuksköterska/specialistsjuksköterska inom kommunen innebär ett varierat och stimulerande jobb. Du arbetar med förebyggande hälso- och sjukvård i kommunens Hemsjukvård, Särskilt boende (SÄBO) och Korttidsboende. Vi erbjuder dig ett stimulerande och flexibelt arbete med stort eget ansvar där du har möjlighet att vara med och göra skillnad. Du kommer arbeta självständigt och möta patienten i dennes hem där du utgår från patientens behov. Det finns ett välfungerande samarbete med kollegor inom ditt område och/eller andra yrkesprofessioner för rådgivning och utbyte av kompetens. Du är en viktig del av teamet, vilket innebär att du även är ett ansikte utåt som kommer sprida glädje, motivation och inspiration i din yrkesroll. Vi arbetar aktivt för att ha en bra arbetsmiljö med återhämtningsmöjlighet och därmed skapa goda förutsättningar för ett hållbart yrkesliv. En trivsam och bra arbetsmiljö är viktigt.

 

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska/specialistsjuksköterska är arbetsuppgifterna varierande och innehåller bl.a. omhändertagande av palliativa patienter, bemöta personer med demenssjukdomar, såromläggningar, injektioner, provtagningar och bedömning av olika hälsotillstånd.

I rollen ingår även att handleda omvårdnadspersonal, patienter och deras närstående.

Du ingår i ett hälso-och sjukvårdsteam tillsammans med fysioterapeut, arbetsterapeut, rehab assistenter, undersköterskor och sjuksköterskor. Du har ett nära samarbete med bland annat enhetschefer, omvårdnadspersonal och primärvårdens läkare.

 

Kvalifikationer

Du är utbildad sjuksköterska och har en svensk sjuksköterskelegitimation.

Det är meriterande om du har genomgått specialistutbildning till distriktssköterska, demenssköterska, vård av äldre eller inom palliativ vård.

Att du har en god kommunikations- och samarbetsförmåga samt ett bra bemötande är viktigt, utifrån att arbetet inom den kommunala hälso- och sjukvården innebär många kontakter både externt och internt.

Du ska vara lyhörd, flexibel samt ha förmåga att dela med dig av kunskap och information på ett pedagogiskt sätt.

Du ska ha goda kunskaper i det svenska språket och behärska det i både tal och skrift.

Goda datorkunskaper är en förutsättning för att utföra uppdraget då vi arbetar i flera olika IT-system.

B- körkort för manuell växellåda är ett krav.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

 

Villkor

Vi tillämpar löpande urval för denna tjänst.

Provanställning kan eventuellt tillämpas.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningen avslutas 2025-05-31
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 5
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Ovanåker
Län Gävleborgs län
Land Sverige
Referensnummer 2024/21
Publicerat 2024-02-14
Sista ansökningsdag 2024-03-31

Tillbaka till lediga jobb