Ovanåkers kommun

Socialförvaltningens uppgift är att stödja människor som på grund av funktionsnedsättning, ekonomisk eller social problematik behöver olika former av stöd och hjälp.

Beskrivning

Vill du jobba som timvikarie inom öppenvårdens boendestöd? Du kanske studerar eller har en livssituation som möjliggör att arbeta några timmar i veckan och eventuellt under sommarsemestern. Anmäl ditt intresse så vi kan kontakta dig om det finns behov av vikarier inom öppenvården.

Öppenvården är en verksamhet inom IFO som driver utåtriktad dagligverksamhet, beroendemottagning och boendestöd inom områdena socialpsykiatri, missbruk, spel om pengar, missbruk/beroende och våld i nära relation. I perioder är vi i behov av vikarier till boendestödet och/eller Vändplatsen. 

Kvalifikationer

Som boendestödjare jobbar du för att stärka den enskildes självständighet samt för ett tryggt hem- och vardagsliv. Du arbetar enligt schema dagtid och vissa kvällar och helger.
Det är önskvärt att du som vikarie har någon form av erfarenhet alternativt är under utbildning inom områden som tangerar omsorg, psykisk hälsa eller beroende.

Du har körkort, datorvana och talar svenska i tal och skrift.
Du är empatisk, stabil, strukturerad, och kreativ.
Du har god samarbets- och kommunikationsförmåga.
Du ser möjligheter, framsteg och tror på människors förmåga att utvecklas.

Du erbjuds

Hos oss blir du en viktig del i en trygg och stabil arbetsgrupp med god erfarenhet av arbetet. Vi värdesätter den goda arbetsmiljön på arbetsplatsen högt och arbetar hela tiden för att bevara och förbättra den. Vi försöker vara kreativa och öppna för att lösa problem och har ett nära samarbete inom vår egen verksamhet likväl som med andra aktörer om så behövs. Allt för att det ska bli så bra som möjligt och med individen i fokus. Stor vikt kommer att läggar vid personlig lämplighet.

Välkommen med din intresseanmälan!

Anställningsform Särskild visstidsanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Snarast eller enligt överenskommelse
Löneform Timlön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Timvikarie, deltid
Ort Edsbyn
Län Gävleborgs län
Land Sverige
Referensnummer 2023/14
Kontakt
  • Marie Karsbo Sörensen, enhetschef, 0271-57126
Facklig företrädare
  • Per Helgesson, Kommunal , 0271-21167
Publicerat 2023-01-31
Sista ansökningsdag 2023-06-30

Tillbaka till lediga jobb