Ovanåkers Kommun

Kommunstyrelseförvaltningen ansvarar för flera olika verksamhetsområden. Verksamhetsområdena omfattar både stöd och support till övriga förvaltningar samt verksamheter som riktar sig direkt till kommuninvånare och besökare. Den röda tråden för oss som arbetar inom kommunstyrelsen är att vi tycker om att bidra till ett attraktivt samhälle för våra invånare.

Beskrivning

Park- & gatuarbetaren är placerad på gatuavdelningen inom Ovanåkers Kommun med utgångspunkt vid Kommunförrådet i Edsbyn.

Arbetsuppgifter

Att vara parkarbetare innebär att arbeta med service för kommunens invånare, övriga kommunala avdelningar och till viss del även föreningshjälp. Du kommer ingå i ett arbetsteam om 8 personer, där vi ansvarar för det mesta som rör kommunens utemiljö, t.ex. park- och skogsvård, allmänna lekplatser, diverse mindre vägarbeten, renhållning och skötsel av det rörliga friluftslivet inom hela Ovanåkers Kommun. 

I denna tjänst ingår även en stor del traktorkörning (jordbrukstraktor) i form av transporter och arbete med diverse redskap ofta i trafikerad miljö. I övrigt arbetar du i olika miljöer, till största del utomhus oavsett väder, med kroppen som ditt främsta redskap. Handhavande av diverse maskiner och verktyg är också ofta vanligt förekommande.

Tjänsten innebär arbete både självständigt och tillsammans med övrig personal, men du är i ständig kontakt med människor i arbetet, varför god social kompetens är särskilt viktigt. För att du ska trivas känner du engagemang och intresse för att vårda och utveckla utemiljöer, gillar utmaningar inom många olika områden som kräver att du är allsidig och är tekniskt intresserad. Arbetet kräver god fysisk förmåga och att du är serviceinriktad. Främst vill vi se att du har en vilja att utveckla dig själv och andra, genom ett entusiastiskt förhållningssätt där allt är möjligt!

Vi söker en glad, social, ambitiös, händig och anpassningsbar medarbetare där stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet!

Kvalifikationer

Gymnasiekompetens och B-körkort är ett krav. Det är meriterande med utbildning/erfarenhet inom traktorkörning, motorsågsarbete, röjsågsarbete och arbete på väg.

Villkor

I tjänsten ingår beredskapsarbete under helger.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2024-06-03
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 40 tim/vecka
Ort Ovanåker
Län Gävleborgs län
Land Sverige
Referensnummer 2024/29
Kontakt
  • Mikael Östling, 0271-57440
Facklig företrädare
  • Kommunal, 0271-21167
Publicerat 2024-03-15
Sista ansökningsdag 2024-04-07

Tillbaka till lediga jobb