Socialförvaltningen, Hälso- och sjukvård

Socialförvaltningens uppgift är att stödja människor som på grund av funktionsnedsättning, ekonomisk eller social problematik behöver olika former av stöd och hjälp.

 

Sjuksköterskor sommarvikariat: Dag/kväll, Ovanåkers kommun

Vi söker sjuksköterskor som vill ha ett spännande, omväxlande och roligt arbete som sommarvikarie hos oss på dagtid med förekomst av kväll- och viss helgtjänstgöring.

Är du utbildad sjuksköterska och vill arbeta med omsorg och vård av äldre? Vill du ha ett utvecklande och självständigt arbete där du kan göra verklig skillnad? Då kan du vara rätt person för oss!

 

Beskrivning

Vi söker sjuksköterskor med intresse och engagemang för att arbeta som semestervikarie i hemsjukvården i Ovanåkers kommun, dagtid med förekomst av kväll- och viss helgtjänstgöring. Vi erbjuder dig ett stimulerande och flexibelt arbete med stort eget ansvar där du har möjlighet att vara med och göra skillnad. Du kommer att få arbeta självständigt och möta patienten i dennes hem där du utgår från patientens behov. Det finns ett välfungerande samarbete med kollegor inom ditt område och/eller andra yrkesprofessioner för rådgivning och utbyte av kompetens. Arbetet som sjuksköterska i kommunen innebär att du arbetar med hemsjukvård och förebyggande hälsovård i kommunens särskilda boenden och hos enskilda personer som bor i ordinära bostäder eller vistas på korttids.

 

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill göra skillnad för människor i din närhet men som också gillar att samarbeta med olika yrkesgrupper. Som sjuksköterska är arbetsuppgifterna varierande och innehåller bl.a. såromläggningar, injektioner, provtagningar och bedömning av olika hälsotillstånd. I rollen ingår även att handleda vårdpersonal, patienter och deras närstående.

Du ingår i ett hälso-och sjukvårdsteam tillsammans med fysioterapeut, arbetsterapeut, rehab assistenter och sjuksköterskor. Du har ett nära samarbete med bland annat enhetschefer, omvårdnadspersonal och primärvårdens läkare.

 

Kvalifikationer

Du är utbildad sjuksköterska och har svensk sjuksköterskelegitimation. Arbetet som sjuksköterska inom hemsjukvården innebär många kontakter både externt och internt. Dessa möten är en viktig del i arbetet och därför är det av stor vikt att du har god kommunikations- och samarbetsförmåga samt ett bra bemötande.

Du ska vara lyhörd, flexibel och ha ett bra bemötande med brukare/patienter och kollegor, samt ha förmåga att dela med dig av kunskap och information på ett pedagogiskt sätt.

Du ska ha goda kunskaper i det svenska språket och behärska det i både tal och skrift.

Goda datorkunskaper är en förutsättning för att kunna utföra uppdraget då vi arbetar i flera olika IT-system.

B- körkort för manuell växellåda är ett krav.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

 

Villkor

Vi tillämpar löpande urval.

Anställningsform Visstidsanställning (kortare än 3 månader)
Anställningen avslutas 2024-08-31
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Timlön
Antal lediga befattningar 5
Sysselsättningsgrad 75-100%
Ort Ovanåker
Län Gävleborgs län
Land Sverige
Referensnummer 2024/19
Kontakt
  • Erika Ekenberg, Enhetschef, 0271-57113
Publicerat 2024-02-14
Sista ansökningsdag 2024-04-14

Tillbaka till lediga jobb