Kommunstyrelseförvaltningen, Arbetsmarknad och näringsliv AMN

Kommunstyrelseförvaltningen ansvarar för flera olika verksamhetsområden. Verksamhetsområdena omfattar både stöd och support till övriga förvaltningar samt verksamheter som riktar sig direkt till kommuninvånare och besökare. Den röda tråden för oss som arbetar inom kommunstyrelsen är att vi tycker om att bidra till ett attraktivt samhälle för våra invånare.

Sommarjobb (Feriearbete)

Vi söker dig som vill göra något meningsfullt, lära dig nya saker och få erfarenhet av arbete och kontakter i arbetslivet.  De sommarjobb vi erbjuder kommer vara inom Ovanåkers kommun samt hos AEFAB.

Det kommer att finnas feriejobb som är från 4 timmar upp till 8 timmar per dag och uppdelade på flera olika perioder, 3 -6 veckors perioder. Första perioden startar v 25 och sista perioden avslutas v 33.

Kvalifikationer

Behörig att ansöka är du som går i årskurs 9 på grundskolan (född 2008) eller äldre och är folkbokförd i Ovanåkers kommun.  

Vi kommer att behöva ca 6 st som har körkort. 

Villkor

Prioriterad åldersgrupp i år är ungdomar födda 08. För att vara säker på att få feriejobb så behöver du söka alla perioder och jobb samt vara född 08.

Sista ansökningsdag 31 mars 2024. Ansökan tas endast emot via webben.

 

Anställningsform Sommarjobb/Säsongsanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Sommaren 2024
Löneform Timlön
Antal lediga befattningar 80
Sysselsättningsgrad 4-8 timmar per dag i 3-6 veckor
Ort Ovanåker
Län Gävleborgs län
Land Sverige
Referensnummer 2024/23
Kontakt
  • Stefan Jonsson, 0271-57112
Publicerat 2024-02-16
Sista ansökningsdag 2024-03-31

Tillbaka till lediga jobb