Ovanåkers kommun

Socialförvaltningens uppgift är att stödja människor som på grund av funktionsnedsättning, ekonomisk eller social problematik behöver olika former av stöd och hjälp.

Arbetsuppgifter

Hemtjänsten i Edsbyn är uppdelat i 5 områden.
Arbetet består av omvårdnads uppgifter, service sysslor som städ, tvätt och inköp. Allt utifrån vad brukarna blivit beviljade för insatser enl SoL och HSL. Ett individanpassat förhållningssätt ligger som fokus i arbete där social dokumentation är en viktig del. I dina arbetsuppgifter ingår att medverka vid teamträffar, vårdplanering och utföra social dokumentation. Som omvårdspersonal har du en nyckelroll i ett team med chef, sjuksköterska, arbetsterapeut och fysioterapeut som arbetar tätt ihop.

Kvalifikationer

För att trivas hos oss bör du ha ett genuint intresse för att arbeta med människor.
Du behöver vara flexibel, ansvarsfull, självständig, lyhörd för andras behov, ha god servicekänsla och samarbetsförmåga. Som person är du bra på att strukturera, planera och prioritera.

  • Vi söker dig som är utbildad undersköterska.
  • Har B-körkort på manuell bil.
  • Dokumentation är en viktig del i dina arbetsuppgifter det är därför viktigt att du behärskar svenska språket bra i både tal och skrift. Du ska därför ha minst godkända betyg i Svenska på grundläggande nivå delkurs 4 eller grundskola (Åk 9), samt att du har god datavana.
  • För att kunna arbeta hos oss behöver du ha mobilt bank-ID. 

Villkor

  •  Vi ser gärna att du är vaccinerad mot covid-19 för att arbeta inom våra verksamheter (för närvarande betraktas de personer som har vaccinerats med minst tre (3) doser vaccin mot covid-19 som vaccinerade). 
  • Ett utdrag ur belastningsregistret kommer att begäras vid eventuell anställning. Kom ihåg att beställa hem utdrag ur belastningsregistret i god tid då detta kan ta lite tid.
  • Ansökan om skyddad yrkestitel från socialstyrelsen behöver göras

Schemat innehåller arbetspass förlagda på dag och kväll samt tjänstgöring varannan helg utifrån brukarnas och verksamhetens behov.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställning kan komma att ske löpande.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön, individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 3
Sysselsättningsgrad 100%
Ort EDSBYN
Län Gävleborgs län
Land Sverige
Referensnummer 2023/96
Kontakt
  • Karin Karlsson, enhetschef, 0271-57117
  • Kicki Eriksson, enhetschef, 0271-57119
Facklig företrädare
  • Kommunal, 0271-21167
Publicerat 2023-09-15
Sista ansökningsdag 2023-10-01

Tillbaka till lediga jobb